هوش محدودهای - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
این مقاله نیازمند ویکیسازی است. لطفاً با توجه به راهنمای ویرایش و شیوهنامه، محتوای آن را بهبود بخشید. |
در رایانش، هوش محدودهای (به انگلیسی: Ambient intelligence) به محیطهای الکترونیکی گفته میشود که نسبت به حضور مردم حساس و پاسخگو هستند. هوش محدودهای چشماندازی است در مورد آینده لوازم الکترونیک مصرفی، مخابرات و رایانش که ابتدا در اواخر دهه ۱۹۹۰ برای بازه زمانی ۲۰۱۰–۲۰۲۰ توسعه یافت. در دنیایی که هوش محدودهای محقق شده باشد ابزارها در هماهنگی با یکدیگر به صورتی کار میکنند که به افراد در انجام فعالیتها، وظایف و مناسبات روزمرهشان کمک میکنند. این هماهنگی با کمک اطلاعات و هوشمندی ای که در شبکهای که این ابزارها را به هم متصل میکند نهفتهاست (به اینترنت اشیاء مراجعه کنید). هرچه این ابزارها کوچکتر و متصل تر شده و بیشتر با محیط پیرامون ما یکپارچه بشوند فناوری از محیط پیرامونی ناپدید میشود تا جایی که تنها واسط کاربری توسط کاربران قابل درک میماند.[۱][۲][۳][۴][۵]
منابع
[ویرایش]- ↑ Arribas-Ayllon, Michael. "Ambient Intelligence: an innovation narrative". Lancs.ac.uk.
- ↑ Arribas-Ayllon, Michael. "Ambient Intelligence: an innovation narrative". Lancs.ac.uk.
- ↑ Aarts, Emile H. L.; Encarnação, José Luis (13 December 2006). True Visions: The Emergence of Ambient Intelligence. Springer. ISBN 9783540289746 – via Google Books.
- ↑ Nolin, Jan; Olson, Nasrine (2016). "The Internet of Things and Convenience (PDF Download Available)". Internet Research. 26 (2): 360–376. doi:10.1108/IntR-03-2014-0082.
- ↑ "Ambient Intelligence Knowledge Center .: SemiEngineering.com".